Företagsinformation


Hemsidan www.valmano.se redigeras och drivs av VALMANO GmbH.


VALMANO GmbH är ett bolag bildat enligt tysk lag, vars huvudkontor ligger på Schwedter Str. 263, 10119 Berlin, Tyskland. Registrerat vid tingsrätten i Berlin-Charlottenburg med registreringsnummer HRB 150237 Moms ID-nummer: SE502085022701


Ledning: Michael Berghoff, Stefanie Köttendorf


 

Rättslig företrädare

 

Michael Berghoff, Stefanie Köttendorf

 


 

Kontakt

 

Vår kundservice är tillgänlig via e-post kundservice@valmano.se på vardagar mellan kl 9 till 18.

 


 

Immateriella rättigheter

 

Samtliga immateriella rättigheter på webbplatsen tillhör VALMANO GmbH vilket innebär att innehållet, inklusive texter, illustrationer, fotografier och presentationer är stängt reserverat och skyddas under upphovsrätt och inmateriell egendom. Detsamma gäller databasen på webbplatsen. VALMANO GmbH ger dig en begränsad, icke exklusiv, återkallbar licens, utan rätt att underlicensiera innehållet på webbplatsen för enkelt åtkomst, navigering och användning kopplad till webbplatsen. Denna licens ger dig ingen annan rättighet, särskilt kommersiellt utnyttjande av detta innehåll.

 


 

Märken

 

Företagsnamn, varumärken, och dess innehåll som visas på webbplatsen skyddas av svensk och internationell lag. All användning, reproduktion, distribution eller representation av hela eller delar av det nämnda materialet utan uttryckligt skriftligt tillstånd är förbjudet.

 


 

Personuppgiftpolicy

 

För information om insamling, behandling och användning av dina personuppgifter, hänvisar vi dig till vår integritetspolicy.

 


 

Ansvarsbegränsning

 

Vi gör vårt yttersta för att efter bästa förmåga säkerställa att informationen på webbplatsen är korrekt och aktuell. Vi förbehåller oss rätten att korrigera och ändra innehållet på webplatsen när som helst och utan föregående meddelande.

 


 

Licens

 

Hemsidan www.valmano.se kan innehålla länkar till andra webbplatser. VALMANO kan inte på något sätt hållas ansvarig för praxis eller innehåll på dessa webbplatser.