Ny här? Anmäl dig till nyhetsbrevet och få 100 kr rabatt*

Spara upp till hela -40% här

★ Stort utbud ★ Kända märken ★ 30 dagars returrätt

Retur och återbetalning

Hur returnerar jag min beställning?

Kan jag returnera varor från olika paket?

Jag fick fel produkt. Vad kan jag göra?

När kommer min retur att återbetalas?Hur returnerar jag min beställning?

Du kan returnera varor beställda från VALMANO upp till 30 dagar efter att du har fått dem utan att behöva motivera dig. Observera att varorna måste vara oanvända och oskadade. Vissa artiklar (t.ex. örhängen) är försedda med ett hygienmärke. För att kunna returnera dessa varor måste märket vara intakt, annars förbehåller vi oss rätten att vägra returnera varan eller kräva lämplig ersättning.

Du står för de direkta retur kostnaderna för att returnera varorna med ett belopp på 49,00 kr. VALMANO GmbH kan kvittera dessa kostnader mot eventuella återbetalningar. Skapa en retursedel via vår returportal här , alternativt kontakta vår kundservice för en retursedel via e-postadressen: 
kundservice@valmano.se
Kan jag returnera varor från olika paket?

Du kan returnera flera artiklar från olika försändelser i ett paket. Artiklarna för olika beställningar måste dock ligga i separata paket i returpaketet. Vänligen returnera inte varor från olika beställningar tillsammans i samma paket.Jag fick fel produkt. Vad kan jag göra?

Om du har fått fel produkt ber vi om ursäkt för eventuella olägenheter.

Vänligen returnera fel produkt omedelbart.

Du får ett mottagningsbevis för returen så snart vi har tagit emot den. Du får sedan en returbekräftelse med all information om din beställning och din återbetalning. Du beställer sedan produkten på nytt precis som vanligt.När kommer min retur att återbetalas?

Under förutsättning att inspektionen av din retur inte ger upphov till några klagomål från vår sida, kommer vi att begära en återbetalning så snart som möjligt.

Beroende på mängden returer vi tar emot kan det ta 1-2 veckor att få pengarna tillbaka. Om du inte har fått pengarna tillbaka två veckor efter att du har returnerat varan, vänligen kontakta vår kundtjänst.

** Tillverkarens rekommenderade detaljhandelspris.