★ Stort utbud ★ Kända märken ★

Betaling

Hos VALMANO kan du betala med Klarna, kreditkort, Amazon Pay eller via PayPal.

Vid betalning med Klarna erbjuds faktura, månadsbetalning och direktbetalning via Bankkonto.

Läs mer om de olika betalningsalternativen här:

Klarna
Klarna

Hur fungerar Klarna Faktura?

Köp med Klarna Faktura behandlas via vår externa betaltjänstleverantör Klarna. Möjligheten att handla med Klarna Faktura ges vid en positiv kreditprövning av Klarna. Observera att kreditupplysningen är automatiserad och att vi inte har något inflytande på resultatet. Efter en lyckad kontroll kan du slutföra köpet med den önskade betalningsmetoden Klarna Faktura.

Du får din faktura direkt från Klarna så snart vi har skickat varorna. Observera att fakturan vanligtvis skickas till dig innan du får varorna. Du har 30 dagar på dig att betala fakturan från och med fakturadatumet.

Vad händer om jag returnerar varor?

Om du returnerar alla dina varor till oss kommer din faktura att annulleras av Klarna. Du kommer att få ett separat e-postmeddelande från Klarna.

Vid partiell retur kommer fakturabeloppet att justeras i enlighet med detta. Du kommer också att få ett e-postmeddelande från Klarna med en uppdaterad faktura.

Om du redan har betalat din faktura får du naturligtvis tillbaka mellanskillnaden när returen har tagits emot och kontrollerats.

Om datumet för din retur ligger nära fakturans, logga in här och registrera din retur direkt hos Klarna. På så sätt kan du undvika en eventuell påminnelseavgift.

Kreditkort
Kreditkort

Hos oss är det säkert att handla med kreditkort. Vi accepterar kreditkort i form av MasterCard och Visa. Om du väljer att betala med kreditkort ska du först ange vilken typ av kredit- eller betalkort du vill använda. Därefter fyller du i ditt kreditkortsnummer, utgångsdatum, CVC-kod (finns ofta på baksidan av kortet) och eventuellt ett extra lösenord. Om du returnerar varor återbetalas beloppet till ditt kreditkort inom sex veckor.

Ditt kreditkort debiteras först när beställningen har lämnat vårt lager. Om din beställning består av flera leveranser debiteras ditt kreditkort när den första delleveransen skickas. Om du returnerar varorna kommer beloppet att krediteras till det kortkonto som användes vid köpet.

Kreditkortsinformationen överförs i krypterad form. Krypteringstekniken har en hög säkerhetsstandard. VALMANO använder verifieringsförfarandet 3D Secure vilket garanterar en säker betalning. Vi har sammanställt mer information om köp med kreditkort för dig under våra villkor för dataskydd och säkerhet.

Amazon Pay
Amazon Pay

Använd dina uppgifter som lagras hos Amazon för att handla bekvämt hos VALMANO. Klicka på "Amazon Pay" i varukorgen. Med din e-postadress och ditt lösenord kan du nu logga in via ditt befintliga Amazon-konto och få tillgång till dina adressuppgifter och betalningsmetoder.

Betalning via Amazon Pay erbjuder samma skydd för köparen som du redan känner till från Amazon. Dina kreditkortsuppgifter kommer inte att lämnas vidare till VALMANO.

PayPal
PayPal

Om du väljer PayPal som betalningsmetod kommer du att omdirigeras till PayPal i slutet av beställningsprocessen. Om du redan är PayPal-kund kan du helt enkelt logga in med dina användaruppgifter och bekräfta betalningen. Om du är ny på PayPal kan du registrera dig som gäst eller öppna ett nytt PayPal-konto och sedan bekräfta betalningen.

Du kan inte göra din beställning förrän du har bekräftat din betalning med PayPal. Du får sedan en orderbekräftelse via e-post. Du kan läsa mer om PayPal här.

** Tillverkarens rekommenderade detaljhandelspris.