★ Stort utbud ★ Kända märken ★

Sedan starten 2013 i Berlin har VALMANO varit en populär butik för smycken och klockor online. Vi arbetar aktivt för att kunna ge våra kunder en genuin upplevelse online. Valmano ger dig möjligheten att besöka en kunning juvelerare när det passar dig bäst, oavsett om du befinner dig i soffan med din laptop sent en kväll, eller med mobilen i kollektivtrafiken på väg till jobbet.

VALMANO har alltid hyllat att varje kund är annorlunda, och vi fick snabbt våra kunders förtroende under butikens första fem år med mer än 300 000 lojala kunder. Som ett naturligt steg i vår framgångsaga har vi nu siktet inställt på att bli Europas största och mest älskade butik för smycken och klockor online.

Vad är nycklarna till vår framgång? Det är enkelt, bakom VALMANO finns:
 

  • Ett passionerat team
  • Ett brett och unikt utbud som speglar aktuella trender
  • Konkurrenskraftiga priser, ofta de bästa på marknaden
  • Professionell kundservice som lyssnar på sina kunder

 

Hos VALMANO hjälper vi dig gärna, oavsett om du behöver råd kring en specifik artikel, inköpsprocessen, eller om du letar efter ett varumärke som ligger dig extra nära hjärtat. Vårt dedikerade team är glada över att kunna erbjuda dig det där lilla extra, smycken och klockor som inte bara är ett komplement till din outfit, utan helt enkelt det där som gör just din outfit helt unik och perfekt.

** Tillverkarens rekommenderade detaljhandelspris.